CILËSI DHE INOVACION

NË NDËRTIMTARII

Fabrikë prodhuese për materiale ndërtimore (Llaçra, Bazat, Ngjitës të pllakave, Ngjyra të brendshme dhe jashtme, Fasada, Ngjites të termoizolimeve, etj.). Ndërmarrja Prodhuese “VALI” është themeluar në vitin 1995. Kurse në vitin 1999 ndërmarrja ka filluar punën me një ritëm më intenziv të punës duke investuar fillimisht në resurset njerëzore dhe në teknologji.

Si mund tju ndihmojmë?

Kërkoni ngjyra?

Atëherë, ju keni ardhur në vendin e duhur! Shikoni zgjidhjet tona profesionale të lyerjes me ngjyra të brendshme dhe të jashtme

Do të dekoroni shtëpinë tuaj?

Zbuloni më shumë rreth teknologjive më të fundit që Vali përdor në produktet e tyre dekorative të fasadave!

Kërkoni zgjidhje për ngjitës të pllakave?

Njoftohuni më shumë rreth ngjitësve tanë të qëndrueshëm të pllakave

Kategoritë e Produkteve

Valifix ofron llaçra themelorë, llaçra rrafshues dhe final në bazë të çimentos ose në bazë gipsi. Për më shumë kliko këtu

Valifix ofron ngjitësat 'Stirofix' të cilat vijnë në ngjyrë të bardhë dhe hiri dhe përmbajn perforcim me fibra, e cila rrit ndjeshëm forcen e ngjitjes se pllakave të polistirenit dhe i bën të pa zëvendësueshme! Lexo më shumë duke klikuar këtu

Valifix ofron fasada minerale dhe akrilike me teknologji speciale e cila është kundër lagështisë, plasaritjeve, sporeve dhe ka jetëgjatësi. Zbuloni më shumë duke klikuar këtu

Valifix ofron ngjitësa të përshtatshëm për ngjitjen e pllakave me veti absorbuese dhe jo absorbuese, (psh gres porcelanato), gurë natyral, tulla dekorative, pllaka me dimensione të mëdha, etj, në mur ose në dysheme, mbi substrate të ndryshme, veçanërisht aty ku kërkohet ngjitshmëri e lartë, elasticitet dhe rezistencë ndaj lagështisë. Për të zbuluar më shumë kliko këtu

VALI FUGË është produkt me bazë çimento, me ngjyra të ndryshme, dhe përdoret për mbushjen e fugave të pllakave të qeramikës. Ofron rezistencë të lartë mekanike, dhe stabilitet të ngjyrës. Zbulo më shumë duke klikuar këtu