Produktet Ngjitës të pllakave

Ngjitës të

Këto ngjitësa janë të përshtatshëm për ngjitjen e pllakave me veti absorbuese dhe jo absorbuese, (psh gres porcelanato), gurë natyral, tulla dekorative, pllaka me dimensione të mëdha, etj, në mur ose në dysheme, mbi substrate të ndryshme, veçanërisht aty ku kërkohet ngjitshmëri e lartë, elasticitet dhe rezistencë ndaj lagështisë. 

Acryl

Acryl 500 është ngjitës qeramike me cilësi të lartë, i përbërë prej lidhësve mineral dhe Akrilik. Ofron ngjitshmëri të lartë prej fillimit dhe më pas, dhe është rezistent ndaj lagështisë dhe ka veti elastike….

Super

Super Acryl është ngjitës qeramike me cilësi të lartë, i përbërë prej lidhësve mineral dhe Akrilik. Ofron ngjitshmëri të lartë prej fillimit dhe më pas, dhe është rezistent ndaj lagështisë dhe ka veti elastike…

Ngjitës të

Këto ngjitësa ekonomikë janë të përshtatshëm për ngjitjen e pllakave me veti absorbuese dhe jo absorbuese, (psh gres porcelanato), gurë natyral, tulla dekorative, pllaka me dimensione të mëdha, etj, në mur ose në dysheme, mbi substrate të ndryshme.

Vali

Valifix është ngjitës qeramike me bazë çimento. Ofron ngjitshmëri të lartë prej fillimit dhe më pas, dhe është rezistente ndaj lagështisë. Ka veti shumë të mira kundër rrëshkitjes së pllakave të qeramikës…

Grani

Granifix është ngjitës qeramike me cilësi të lartë, i përbërë prej lidhësve mineral dhe Akrilik. Ofron ngjitshmëri të lartë prej fillimit dhe më pas, dhe është rezistente ndaj lagështisë dhe ka veti…