Rreth nesh

RRETH

Në këtë faqe mund ti gjeni të gjitha informatat rreth Valifix

1) KOMPANIA

Fabrikë prodhuese për materiale ndërtimore (Llaçra, Bazat, Ngjitës të pllakave, Ngjyra të brendshme dhe jashtme, Fasada, Ngjites të termoizolimeve, etj.). 

1) HISTORIA JONË

 Ndërmarrja Prodhuese “VALI” është themeluar në vitin 1995 në Prizren, Kosovë. Kurse në vitin 1999 ndërmarrja ka filluar punën me një ritëm më intenziv të punës duke investuar fillimisht në resurset njerëzore dhe në teknologji.

 

3) MISIONI YNË

Misioni i Valifix eështë për të ofruar produkte me cilësi të lartë që garantojnë cilësinë dhe sigurinë e ndërtesave, prej shtresës së brendshme e deri tek shtresa e fundit.

4) VIZIONI YNË

Vizioni ynë për të ardhmen është të zhvillojmë më tej teknologjitë në materialet e ndërtimit që janë miqësore me mjedisin, të jenë afatgjatë dhe të pazëvendësueshme

FABRIKA

REPARTI #1

Reparti 1 ka hyrë në funksion në vitin 2017 dhe ka kapacitet prodhimi deri në 100 tonelata në ditë, e përsosur me linje prodhimi të automatizuar tërësisht.

REPARTI #2

Reparti 2 ka hyrë në funksion në vitin 2021 dhe ka kapacitet prodhimi deri në 110 tonelata në ditë, e përsosur me linje prodhimi të automatizuar tërësisht.

SELIA QËNDRORE

Selia qëndrore e Valifix ndodhet në zonën industriale të Prizren-it, në rrugën “Besim Shala”. Informohuni më shumë tek faqja e kontaktit.