Produktet Baza

Baza

Këto produkte përdoren si bazë në siperfaqe të ndryshme për fasada, ngjyra etj.

Putz

Eshtë emulsion Akrilik, i cili rekomandohet për stabilizimin e substrateve poroz, dhe për të siguruar ngjitjen e fortë ndërmjet substratit dhe ….

Beton

Beton contact është emulsion polimeresh, e cili stabilizon substratin dhe siguron ngjitjen e fortë të fasadave dekorative, llaçit, hidroizoluesve etj..

Tief

Tief ground është bazë Akrilike me lidhje të lartë dhe me penetrim të thellë, rekomandohet për sipërfaqe ku ka absorbim më të theksuar të substratit, përdoret për ambiente të brendshme dhe të jashtme…

Color

Color primer është dispersion në bazë të rezinave akrilike me hidrofobicitet të lartë që përdoret për impregnimin e sipërfaqeve të ndryshme sic janë: Tullat. Sipërfaqet e betonit dhe para se të aplikohet në ngjyrë…